۱۳۸۷ آبان ۳۰, پنجشنبه

99 - املت بادمجان

مواد لازم :
بادمجان 2 تا / تخم مرغ 2 تا / شیر 2 قاشق / سیر، نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه
طرز تهیه :
بادمجانها را پوست بکنید، حلقه کنید و با سیر سرخ کنید؛
شعله کم باشد، در تابه هم بسته.
تخم مرغها را بشکنید، هم بزنید، شیر و نمک و فلفل اضافه کنید؛
در روغن داغ سرخ کنید، در تابه هم بسته.
بادمجانها را روی تخم مرغها بچینید، املت را لوله یا تا کنید و در بشقاب سرو کنید.

پ‌ن: املت کدو هم دقیقا همین طور است فقط به جای بادمجان از کدو استفاده کنید!