۱۳۸۷ آبان ۳۰, پنجشنبه

99 - املت بادمجان

مواد لازم :
بادمجان 2 تا / تخم مرغ 2 تا / شیر 2 قاشق / سیر، نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه
طرز تهیه :
بادمجانها را پوست بکنید، حلقه کنید و با سیر سرخ کنید؛
شعله کم باشد، در تابه هم بسته.
تخم مرغها را بشکنید، هم بزنید، شیر و نمک و فلفل اضافه کنید؛
در روغن داغ سرخ کنید، در تابه هم بسته.
بادمجانها را روی تخم مرغها بچینید، املت را لوله یا تا کنید و در بشقاب سرو کنید.

پ‌ن: املت کدو هم دقیقا همین طور است فقط به جای بادمجان از کدو استفاده کنید!

۳ نظر:

  1. ما رشتی ها یه چیزی تو این مایه ها داریم بش می گیم ورقه. خوراکه شب امتحانه!

    پاسخحذف
  2. سلام مطالبتان جالب است.اگر مایل به تبادل لینک هستید خبرم کنید.ضمنا نظرتون رو درباره مطالب برایم مفید خواهدبود

    پاسخحذف

لطفا «ناشناس» نظر ندهید